Hemtjänst i Farsta Stadsdel

Bor du i Farsta stadsdel? Då är vi rätt hemtjänst för dig. Vi på Anja & Dennis Hemservice vill vara nära våra kunder och är verksamma i Farsta, Sköndal, Fagersjö, Hökarängen, Enskede och Farsta strand. Vi har stor erfarenhet av vilka instanser Ni skall vända er till för hjälp med exempelvis rehabilitering, hjälpmedel eller övriga kontakter som kan förbättra just Din livssituation.

I Sköndal försöker vi ofta sammanstråla kunder med varandra då vi hjälper till med promenadstöd eller eftermiddagsfika, då många i området känner varandra. Vi tror att det är en fördel att personalen har nära till kunden och att det är en trygghet att vi befinner oss i området dygnet runt. I Farsta området kommer många kunder ner till kontoret för fika eller bara en kort pratstund.

  • Vi är alla olika med olika behov, därför erbjuder vi hemtjänst efter dina önskemål.
  • Du bestämmer själv när och hur du vill ha din hemtjänst utformad.
  • Vi gör alltid vårt bästa för att Din livssituation ska bli bättre och enklare.

Vi hjälper dig också gärna med olika aktiviteter om du så önskar eftersom det är Dig och din livssituation som står i centrum för oss. En av våra många målsättningar är att Du ska känna att din hemtjänst höjer din livskvalité och sätter guldkant på din tillvaro. Vi kommer gärna ut på hembesök och berättar mer om vårt företag och hur vi jobbar. Vi är endast ett samtal bort.

Vårt kontor ligger på Kristinehamnsgatan 80 det finns alltid en personal på plats under kontorstid. Välkommen in för en fika eller en pratstund!

Vårt motto är ”bra relationer skapar bra omsorg”.

Vill du veta mer?

Fyll i din uppgifter i formuläret nedan eller ring oss på 08-604 82 55