Hemtjänst Farsta

Bor du i Farsta? Då är vi rätt hemtjänst för dig. Vi på Anja & Dennis Hemservice vill vara nära våra kunder och vi är verksamma i hela Farstaområdet. Vi har stor erfarenhet av vilka instanser Ni som söker hemtjänst Farsta skall vända er till för att få hjälp med exempelvis rehabilitering, hjälpmedel eller övriga kontakter som kan förbättra just Din livssituation.

Hur funkar det med Anja & Dennis hemtjänst i Farsta?

Vi tror att det är en fördel att personalen har nära till kunden och att det är en trygghet att vi som hemtjänst befinner oss i området dygnet runt. I Farstaområdet kommer många kunder inom hemtjänst i Farsta ner till kontoret för en fika eller bara en kort pratstund.

  • Vi är alla olika med olika behov, därför erbjuder vi hemtjänst efter dina önskemål.
  • Du bestämmer själv när och hur du vill ha din hemtjänst utformad.
  • Vi gör alltid vårt bästa för att Din livssituation ska bli bättre och enklare.

Vi hjälper dig också gärna med olika aktiviteter om du så önskar eftersom det alltid är Dig och din livssituation som står i centrum för oss. En av våra många målsättningar är att Du ska känna att din hemtjänst höjer din livskvalité och sätter guldkant på din tillvaro. Vi kommer också gärna ut på hembesök och berättar mer om vårt företag och hur vi jobbar. Vi är endast ett samtal bort.

Så går det till att få hemtjänst

För att anlita ett hemtjänstföretag  i Farsta måste du först och främst gå genom Stockholm stad och deras process. Först och främst krävs det att du får ett biståndsbeslut från din stadsförvaltning. Efter att du har tagit ett möte med en handläggare där ni går igenom vilka behov som behövs kan du sedan välja vilken hemtjänst du ska välja. Det är samma pris oavsett vilken hemtjänst du väljer, detta gör det inte möjlighet till priskrig vid val av hemtjänst.

Om du behöver hjälp med processen runt hur du anlitar oss som hemtjänst kan du ringa till numret 08-604 82 55.

Kontakta oss

Vårt Hemtjänstkontor i Farsta ligger på Kilsgatan 21 och det finns alltid minst en person från vår personal på plats under kontorstid. Varmt välkommen att titta in för en fika eller en pratstund!

Vårt motto på Anja & Dennis Hemservice är ”bra relationer skapar bra omsorg”.

Välkommen att kontakta oss!

Vi arbetar med Hemtjänst i dessa områden i Farsta stadsdel:

Tallkrogen, Svedmyra, Gubbängen, Fagersjö, Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta, Farstanäset och Farsta strand.

Vill du veta mer?

Fyll i din uppgifter i formuläret nedan eller ring oss på 08-604 82 55