Hemtjänst Sköndal

Vi på Anja och Dennis Hemservice finns till för dig som behöver hemtjänst och bor i Sköndal. Vårt uppdrag är att förbättra just Din livssituation, oavsett om du exempelvis behöver hjälpmedel, rehabilitering av något slag eller något helt annat. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Vårt motto är ”Bra relationer skapar bra omsorg”

Hur vi jobbar

I och med att många i området Sköndal är bekanta så försöker vi med hemtjänst Sköndal ofta sammanstråla våra kunder med varandra då vi hjälper till med eftermiddagsfika eller promenadstöd. Vi vill att personalen har nära till kunden och vi tror också att det är en trygghet att vi som hemtjänst Sköndal finns i ditt område alla dygnets timmar.

  • Vi är alla olika med olika behov, därför erbjuder vi hemtjänst efter dina önskemål.
  • Du bestämmer själv när och hur du vill ha din hemtjänst utformad.
  • Vi gör alltid vårt bästa för att Din livssituation ska bli bättre och enklare.

Hos oss är det alltid Du och Din livssituation som står i centrum för oss. Vi hjälper därför också gärna till med aktiviteter av olika slag om det är något du skulle vilja göra. En av våra många målsättningar är att Du som kund hos oss ska känna att din hemtjänst höjer din livskvalité och sätter guldkant på din tillvaro. Vi kommer också gärna ut på hembesök och berättar mer om vårt företag och hur vi jobbar. För att boka in oss på ett besök kan du kontakta oss.

 

Kontakt

Vi sitter på Kilsgatan 21 i Farsta och det finns alltid minst en person från vår personal på plats under kontorstid. Varmt välkommen att titta in för en fika eller för att prata lite!

Välkommen att kontakta oss!

 

Vi erbjuder hemtjänst i dessa områden:

Tallkrogen, Svedmyra, Gubbängen, Fagersjö, Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta, Farstanäset och Farsta strand.

Vill du veta mer?

Fyll i din uppgifter i formuläret nedan eller ring oss på 08-604 82 55